Tätä vartenhan mie tämän koko systeemin halusin. Että saan esitellä kaikelle kansalle sen mistä niin älyttömästi nyt intoilen. Vaippoja. Kivaa. Joku vois pitää ehkä hitusen hullunakin..

Tuossa on viikonlopun saldoa, aika hyvin mulla on unisex-värejä, kun lähes kaikki on vihreää tai oranssia. Yllätyin itekkin kun sain nuo tehtyä. Mutta tykkään valtavasti, eka rivissä on marimekkoa, äidin peruja 80-luvulta ja uutta raitaa, tokana sitten samaa raitaa eri värissä, joku palalaatikon löytö ja Ottobrelta tehty heräteosto. Alimmainen on äidin kangaskaupasta pakanloppu, minkä se joskus heitti mulle kun poika oli pieni. Noissa kahessa oranssissa on sisällä aivan kamalanväristä sinapinkeltaista joustofroteeta, mutta kyllä se noihin käy. Niistä tulee mieleen mun isän kerrasto silloin kun olin pieni. Mummu osti sille aina joululahjaksi joustofroteekerrastoja.. Ja vielä niin ihanaa väriä ku toi sinapinkeltanenki..

1471497.jpg

Tuota yllä olevaa sarjaa on enemmänkin tulossa, jahka Myllymuksuilta kotiutuu paketti ja ukkelin synttärit saadaan juhlittua. Kuosikankaat on leikattuna ehkä noin kuuteen samanlaiseen vielä, siis TIETENKIN eri kuosilla. Sisäpuolet loppui, mutta tänään ostin eurolla metrin valkoista joustofroteeta ja tosiaan tulossa on vielä muitakin vaihtoehtoja.. Sekä sisälle että päälle :P Nam nam.

Ja sitten satsi vanhempaa tuotantoa, käyttämättömiä muka nb-vaippoja.  Nää on tehty joskus vuosi sitten kun kavereille oli useammallekkin tulossa ensimmäinen. Ovat ehkä osa käyneetkin jossain kääntymässä, mutta ei niitä oo käytetty, joten testataan onko noi ihan tajuttoman kokoisia ja varsinkin levyisiä. Tuo vaaleanpunainen pupuvaippa näyttää ainoana kohtuukapoiselta..
 1471499.jpg