Ajattelin pistää suunnitelmani johonkin ylös. Ihan sen vuoksi, että muuten unohdan kuitenkin.

1. Kalsareita
2. Masutuubi
3. Pannulaput ja patakinttaat
4. Kolikkokukkaro
5. Sitterin tuunaus
6. Kangaskassi
7. Tyynyliina

Ja ei, masutuubi ei tule mulle, vaikka pidän edelleenkin lähes päivittäin mustaa kapeaa masutuubiani, se on vallankin ihana selän lämmittäjä. Eikä kalsaritkaan tule tähän talouteen, pojan kaappi pursuaa kalsareita, kiitos kaverini joka toi omalle lapselleen pieneksi jääneitä vaatteita meille taas ison kassillisen.

Pannulaput ja patakinttaat on ajatustasolla joululahjoja, toivottavasti osaan tehdä yhtä hienot kuin ohjeessa. Äidille niitä ei voi antaa, kun se tuo kankaan, mutta jos siskolle/mummulle/maailman parhaalle tädille. Kolikkokukkaro on myös joululahjatasolla ajateltua, mutta kokeilen nyt ensin saada yhdenkään onnistumaan. Jos se ei ole äärettömän vaikeaa, sitten voin tehdä enemmänkin.

Sitteri on tuunattavana. Siskon työkaverilta meille kotiutunut punarunkoinen nallekankainen sitteri on aukileikattuna odottamassa parempaa elämää. Vaikka on me tähänkin asti pärjätty ilman. Mutta "pitäähän talossa nyt sitteri olla.." En tosin tiedä enää raaskiiko sitä murua sitteriin laittaa, kun sain rehellistä liinaopastusta ja liinan kainaloon eilen.

Kangaskassi on salaisuus, ja tyynyliina on tarkotus tehdä Salama McQueen-kankaasta omalle ja kaverin pojalle, näin kaupassa sellaista kangasta jossa oli Make ja Sallikin, meidän poika ainakin ihastuu siihen, leikkien perusteella kaverin poikakin tykkää :)