Isäntä kysyi onko mulla karannut mopo käsistä. En ymmärrä vihjausta.. Myllymuksujen paketti kotiutui tällä viikolla, ja ompelin siitä vain jokaista sorttia yhden kun oli nuo muut leikattuna jo. Näitä joustofroteisia mitä on muutamassa aiemmassa ollut valmistui nyt vielä 9 kpl, periaatteessa ois yks vielä tuolla odottamassa mutta siitä puuttuu imut ja nyt kun on erilaisia kankaita testannut niin en oikeastaan kelpuuta imuksi kuin yhden tietyn joustofroteen, ja se on loppu sekä minulta että kaupasta. Imutehosta en tiedä mutta onko sen niin väliäkään, ompelujälki on nyt tärkeämpää ja tuo ei veny liikaa. Siksi nuo sinikeltaiset on ihan kiharareunaisia kun niihin ei ollut kunnollista kangasta alapuolelle mutta ompelukone vaan huusi huutamistaan.

Eli, pienelle kullannupulle on joustofroteisia valmiina 18 kpl, muita muotoonommeltuja laskin olevan yhteensä 24, noista osa on kokoa NB, osa S ja osa M. Onneksi. Siis onneksi ne ei kaikki oo kokoa nb.. S-kokoisia joustofroteisia pitää vielä ommella lisää, nuo on ihania ja nautin oikein siitä sarjatyöstä. Kuoria nupulle löytyy tällä hetkellä yksi nb-kokoinen IV soft, kaksi vastaavaa olen tainnut ostaa (mä ostin jotain käytettynä enkä ole ihan varma mitä ja mitä kokoa ne oli. Mutta Imse Vimsen kuoria silti..aika näyttää tarkemmin). Villahousuja on kolmet, joista yhdet tosin menee vasta vuosikkaalle luulen. Sisko rakkaani on kunnostautunut kutomisessa, kiitos hänelle. Ehkä kaivan vielä merinovillainterlockia kangaskasasta missä sitä onkin useampi metri, ja ompelen siitä parit villahousut.
1660926.jpg

Nyt vaan harmittaa tuo että vaippakankaissa on kamala joustofroteen mentävä aukko. En millään jaksaisi enää yhtään keltaista tai sinistä vaippaa. Haluaisin vaaleanpunaisia. Syystä. Vaaleanpunaista joustaria vaan ei nyt ole. Raitaa, keltaista ja sinistä löytyy. Muut kankaat on trikoota. On palloa ja raitaa ja kissaa ja koiraa ja vaikka sun mitä. Mutta kun en minä nyt semmoisia halua. Onneksi se trikoovaippojen aikakin koittaa vielä, ovatpahan valmiina odottamassa neppipressin saapumista..