Kamala tämä uus vuodatus. Yök. Järkytti jopa, ja minä olin vain tulossa kirjaamaan suunnitelmiani ylös, ettei unohdu. Ja että tulee jotain tehtyäkin.

Mutta siis, cuddleja pitää tekemäni alta aikayksikön. Kankaat osiksi leikattu ja niistä on hyvä jatkaa. Ysviltä sain idean majahullulle pojalleni, päällystän vauvan sängyn patjat jollakin kivalla kankaalla ja laitan nurkkiin nauhat, saa esikoinen tehdä majoja. Noihin vois käyttää esikoisen sängynkin jatkopaloja, ja ostaa sille ihan oikea patja. Ehkä. Ja siis Nillukkaa on odottamassa jo "ison pojan sänky", en mä sentään pinniksestä patjaa ala leikkeihin antamaan. Samalla tyylillähän vois päällystää myös tyynyjä ja vaikka sen meidän ainokaisen äp:n patjan.. Saas nähä, kukahan nämäkin tekee? Lisäksi ois puolipotkareille koooova tarvis. Nillukka kasvaa ihan silmissä. Ja kuolalappuja. Nillukka myös kuolaa, se määrä on ihan järjetön.

Niin, onhan sitä toki laiskamadon tullut vähän ommeltuakin, joululahjakankaat on melkein tuhottu (siis tilasin Myllymuksuilta itselleni miehen rahoilla joululahjan..) ja lisää pitäis hankkia. Valmistunut on ensin kolme pastellivelourcuddlea, noihin löytyi kankaat kirppikseltä, ja ne on ihan syötävän ihania. Siis kuin karkkeja. Sitten on tehtynä jokunen turkoosi-kelta-ruskea-sävyinen cuddle. Muistaakseni :D .

Nillukkaa odottaa huomenna neuvola, jänskättää kyllä painon nousu, ja pituuskin, kun tuntuu että nassikka on ihan järjettömän kokoinen jo. No, huomennapa sen näkee, eikä tarttis jänskättääkkään jos menis vaan suosiolla petiin.