Omalle pikkumurulle ompelin kaksi vaippaa, kaavasta ei mitään hajua, ja toisen nepparitkin tuli ihan kamalan näköisestikin, mutta onpahan nyt tehty. Pikkumuru nukkui tyytyväisenä vieressä, kun minä ompelin. Materiaaleina molemmissa päällä trikoo jonka tukena luonnonvalkoinen college, raidallisessa sisäpinta joustofroteeta ja turkoosissa turkoosia velouria. Tylsästi tikattu päältä molemmat valkoisella langalla.

2077398.jpg

Lisäksi olen ommellut viisi kipaletta nb-vaippoja, pari keltaista, pari sinistä ja yhden turkoosin. Nämä on ihania, mutta nämä ei jää meille. Samalla tyylillä taidan tehdä kuitenkin isompia vaippoja tuolle pikkumiehelle, mutta tuo neljä kerrosta joustofroteeta imuna ei oikein enää riitä tuolle pojalle.

2077399.jpg

Lisäksi ommeltuna kolmet kalsarit ja kaksi masutuubia. Nämäkään ei jää meille, enkä ottanut niistä edes kuvaa. Seuraavana työn alla on unipussi pikkuvauvalle, entiset alkaa käydä pieniksi. Myös niitä vaippoja on tarkoitus tehdä, nb-kokoisia muutama vielä, ja sitten isompia omalle jättiläiselle (tosi jätti, painoa nyt 2 kk iässä hurjat 4,3 kg). Löysin valmiiksi leikattuja sisävaippoja kaapinperältä, esikoiselle olen siis jokunen vuosi sitten niitä leikkonut. Ne voisin tehdä valmiiksi, ja samaten cuddleja on muutama leikattuna. Ja pari mummut-vaippaa S-kokoisena.

Nyt kun pikkumuksu nukkuu ja toinen ampuu pullonkorkkeja pesuhuoneessa ritsalla, taidan painella ompelukoneen ääreen takaisin.