Ensimmäisenä tuoreimmat tapaukset, neljä läppävaippaa samalla kaavalla kuin aiemmat, tosin lyhensin siivekkeitä ja laitoin vaipat odottamaan neppipressin saapumista.
1713977.jpg

1713975.jpg
Eli materiaali kolmessa raidallisessa joustofrotee, läppä kaksinkertaista ja kukallinen on samaa winterfroteeta kuin unipussissa. Epämääräinen oranssi ommel alemmassa kuvassa kertoo sen, että olen ujuttanut tuonnekkin tukikankaan neppien alle. Siis niiden, joita ei vielä ole. Kamalasti syyhyttää kyllä jo.

Villahousutkin ansaitsee tulla näytille, vaikka kesken onkin vielä. Kolmet hahtuvaiset paikallisesta hahtuvasta ja isosiskon neulomina. Lisäksi on kahdet merinovillainterlockista, toiset housumallia ja niin rumat että en enempää esittele, toiset on kuorimallia, ja oletettavasti niissä on liian pitkät siivekkeet. Nyt on toiset tulossa lyhyemmillä siivillä. Noissa kuvassa olevissa on kaksinkertainen kangas, haarassa vain kolminkertaisena. Nyt tuleviin on sitten uhrattu kokonaan kolminkertaisena, ompeleminen mietityttää. Kuvan kuoret ompelin äitini teolllisuussaumurilla. Se tekee ihanaa jälkeä, mutta oli kyllä järjettömän haasteellista ommella kaikki nuo mutkat sillä, siinä kun on vauhtia vähän enemmän kuin tuossa Brotherissa mikä pöydällä huutelee.
1713981.jpg

Lisäksi ompelukonetta on saanut maistaa joustofroteetilkut, merinovillaiset tumput ja neljä kappaletta imuja. Osasta on aiemmin mainintakin.

1713971.jpg

Erinäiset vaippapalavaihdot ovat kasvattaneet ennestäänkin järjetöntä kuosikangasvalikoimaa. Pinosin ne, mistä haluan vielä jonkunlaisen vaipan tehdä, ja sain 17 eri kuosia. Jep jep. Sormet syyhyää leikkaamaan, mutta täytyy nyt malttaa mieli ja sitten kun se pressi viimein saapuu tehdä yksi kokeeksi ja ommella loput sarjana..
1713973.jpg

Lisäksi tekemistä vailla on kaverin vanhempien häälahjasta muksulle lakana, sekä siskon miehen poikamiesaikojen pussilakanasta sama homma. Ihania 70-80-lukujen lakanoita :)

1713974.jpg