Vaippoja. Pienen pieniä vaippoja. Olen vähän pettynyt noihin, eivät ole ollenkaan yhtä söpösiä ku aiemmat, vaikka kaava on sama. Mikä lie taas mättänyt, kuu väärässä asennossa tai jotain. Nää on ihana tehdä, vain joustofroteeta ja kumpparia, tosi helppo ommella. Hirvittää ajatuskin kun pitäis isompaan versioon tehdä sitten jo selkäkumppari.

Mies ei ymmärrä. Noita on nyt 9 kokoa nb (luulen siis) ja mua haittaa, kun on enää keltaista ja sinistä joustaria. Tarttee erilaisia. Tahtoisin vaaleanpunaista mutta mistäs siksi muutun, kun kaupan joustofroteelaari oli melkein tyhjä. Järkytys oli suuri, oisin nyt tahtonut sitä sinapinväristäkin niin sitäkään ei ollut. Oletus oli kyllä miehellä että nuo valkoiset sisukset on aika pikaseen värjääntyneet :D. Mies ei tajua ollenkaan tuommosta että pitäis olla erilaisia. Outo..1622006.jpg
Siinäpä ne. Yhdessä sinisessä on keltainen sisus ja yhdessä keltaisessa vastaavasti sininen sisus. Lopuissa kolmessa on ihan valkoinen. Jos tätä blogia nyt sattuu lukemaan joku, joka käyttää lapsellaan nb-vaippoja, antaisin mielelläni yhden tekeleeni sovitettavaksi.. Meinaan ei huvita liian isoja tehdä montaa.

Merithille tiedoksi, että ne toiset vaipat on saaneet paljonkin vaikutteita, kaavan jaan kyllä jos haluat.