Unipussin ompelin lähes valmiiksi sunnuntaina. Winterfroteinen ulkopuoli, joustofroteeta sisäpuoli. Tuo on kyllä aika lämpimän oloinen, mutta kokeillaan. Nepit puuttuu, ja pieni ongelma tuossa tulikin. Pöljä ompelija tai oikeastaan kankaiden leikkaaja ei taas ajatellut loppuun ennen kuin näki lopputuloksen.

Tässä koko pussi
1694469.jpg

Ja tässä ongelmakohta johon kaipaisin hitusen kommentteja:
1694470.jpg
Eli etukappaleen tein niin, että sen saa aukikin. Tyhmänä en tosiaan tajunnut että jos lisään keskelle molempiin kappaleisiin 5 cm, se meneekin 10 cm matkalta päällekkäin. Tukikankaan laitoin sen viiden sentin matkalle vain, ja nythän se tietenkin on sitten eri kohdissa. Kommenttia kaipaisin lähinnä siihen, että annanko olla noin, nepit tulee silloin aika sivuun ja alapuolella ei tule olemaan minkäänlaista tukea. vai otanko molemmin puolin tuon auki ja kavennan edestä päälle menevän kohdan 5 cm leveäksi? Noin tekisin ilman muuta silloin jos en olisi jo tikannutkin tuota. Tympii vähän tuon tikkauksen purkaminen, mutta mitäpä sitä ei tekisi että kestävän saa.

Lisäksi on valmistunut merinovillaiset kuoret, tosin ilman neppejä nekin. Kaksin-kolminkertaista merinovillainterlockia olevat, aika mukavan näköiset kuoret. Niitä tekisi mieli tehdä enemmänkin, mutta kuoripuoli on oikeastaan hallussa kuitenkin, villahousuja ja IV:n kuoria kuitenkin nb-koossa on minusta ihan tarpeeksi. Samaten isompi muksu sai toisetkin housut, yllättäen poika tykkää tekemistäni aika paljonkin, kuvaa en ehtinyt ottamaan housuista uutena ja puhtaana, alta aikayksikön oli poika onnistunut konttaamaan siniset housut valkoisilla raidoilla ruohikkoon, joten pesuunhan ne pääsi samantien.