Tämän päivän saldo on kaksi pitkähihaista paitaa ja kolme hihatonta aluspaitaa, kaikki jostain kankaanjämistä. Onneksi tuo poika on vielä niin pieni, että aika pienestäkin tilkusta saa tehtyä helposti paidan, pitkilläkin hihoilla.

Ensimmäinen tekele on Ottobren 301-kaavapaketin kaavalla tehty trikoopaita, tässä on kyllä liian iso pääntie, mutta menee vaikka yöpaitana jos ei muuna. Onpahan ainakin aika tikrun näköinen jätkä kun pistää samanlaiset kalsarit jalkaansa..

1914394.jpg

Seuraavan tein joustofroteesta, laitoin hitusen lyhyemmät hihat ja käytin joustaria myös resorina pääntiellä. Tästä tuli jo parempi.

1914398.jpg

Lisäksi jostain euron kankaanpaloista oli jäänyt vielä pikkupalasia, joten sain tuhottua ne aluspaidoiksi tähän tyyliin:

1914401.jpg1914406.jpg

Helmathan noissa kupruilee kaikissa, mutta minkäs trikoolle teet, en osaa löysätä paininjalkaa niin paljoa, kaksoisneulalla tein parhaani..

Lisäksi tänään valmistui unipussi trikoosta, vuori on joustofroteeta. Edelleen jämäkankaita, joten tämä päivä on ollut kyllä hyvä tuhoamispäivä.
1915002.jpg