Hitsi, kuminauha loppui kesken. Eikö oikeasti 5 metriä riitä kuin yhdeksään ja puoleen vaippaan?

No, tässä nyt ensin kuva tuosta herkuimmasta tekeleestä, ai että, se on syötävän ihana. Tykkään että istuu tosi kivasti, nää trikoiset on nyt ainakin mukavampia kuin velouriset.

Tässä sitten nämä tämänpäivän tuotokset

Eli raitaa ja sateenkaarta. Itselleni muistiin kirjaan, että kaikissa näissä yhdeksässä nyt tehdyssä on välissä interlocktrikoo, imuna kolme krs bambuhamppufleeceä. En ees tiiä tarttisko nuo kokovelouriset sitä trikoota, mutta pitäähän sitä ompelussa jotain haastetta olla.. Näistä neljästä houkuttavimman näköinen on tuo lakritsinvärinen vaaleansinisin nepein, epäröin noiden neppien laittoa, mutta kun vaihtoehtona ois oikeastaan ollut valkoinen, niin kyllä tuo sisuksen kanssa samanvärinen on hieno.

Värisuoraa oon tekemässä raidoista, ehkä, ehkä en. Toisaalta ehkä nyt vois jo kuvitella värkkäävänsä jotain muutakin kuin vaippoja? Cuddleja on nyt pikalaskennalla yli 20, plus ne joustofroteesisuksiset jotka saa olla nyt hätävaroina. Ehkä joku yövaippahärdelli ois paikallaan? Tänään onkin cuddle yövaippana, kun kertikset loppui. Jos nyt noilla pärjätään, niin hieno juttu!